Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 18 lut 2010, 21:48

Wierzę, że Szczęsny będzie super bramkarzem. Vela nie będzie super napastnikiem.. Bendtner? Cholera go wie.
Problem jest taki, że talenty chcą odchodzić żeby się rozwijać.. jeśli stracimy Fabregasa to mocną drużyną nie będziemy. Trzeba będzie zatrzymać Meridę, Wilshere'a itp.

Powiem tak, mam nadzieję, że Fabiański zagra w sobotę :lol: do trzech razy sztuka, zawalił Stoke, zawalił Porto, ma szansę z Sunderlandem, niech pokaże, na co go stać. Nie biorę pod uwagę tego, że Mannone zagra, bo nie wierzę, żeby Wenger tak postąpił, ale Almunia może wrócić..

Co do Sola, mam nadzieję, że zagra, niech go nawet zmieni Sylwek jeśli będziemy wygrywać/jeśli się zmęczy, ale Sylwka od początku nie chcę tak jak i Wenger zresztą który powiedział, że dwóch lewonożnych CB mu się nie widzi.

Dobrze, że wraca Song... to chyba najgorsza kontuzja, teraz znowuż wypadł Diaby i klapa.. Arshavin jest jeszcze potrzebny :( Najmniej martwi mnie pozycja Gallasa, bo o ile gra tam Campbell, to wydaje mi się, że może pokryć za Gallasa. Chyba, że jestem odosobniony w tym ale takie odnoszę wrażenie.

Moim zdaniem, Fabiański powinien pójść na wypożyczenie, Mannone dać mecze w Carling Cup i FA Cup, niech Fabiański wróci na FA Cup i na drugą część sezonu i niech walczy. A kto wie, może Szczęsny powalczy o Carling Cup? Naprawdę będzie ciekawa sytuacja, jedno jest pewne, jeśli Fabiański ma talent, to niech to udowodni gdzieś na wypożyczeniu i wróci i walczy. Teraz nie walczy, bo nie ma ogrania, a jak go wrzucić na głęboką wodę to robi to co zrobił. Inna sprawa, że wyciągnął naprawdę dobre strzały wczoraj, ale nikt na to nie spojrzy, bo wszyscy zapamiętają tego nieszczęsnego samobója i złapanie od swojego..
Ale im dłużej na to patrzę, tym więcej widzę debilne zachowanie sędziego, chciał nas udupić to nas udupił i tyle. Pomijając to, że Fabian i Sol nie zachwycili, ale naprawdę dużo jest w tym sędziego, oddanie piłki tak szybko i blokowanie Sola...

Nawet Andry Gray się wypowiedział:
- Soll Campbell z pewnością podał piłkę do Łukasza Fabiańskiego, co do tego nie mam najmniejszej wątpliwości. Sędzia podjął słuszną decyzję dyktując rzut wolny, jednak to on jest odpowiedzialny za rozegranie stałego fragmentu gry. Jeśli sędzia ma piłkę to nie może oddać jej zawodnikowi i pozwolić mu rozpocząć grę jeśli widzi, że bramkarz ustawiony jest plecami do niego. Pan Hansen wykazał się skrajną nieznajomością tzw "gry fair play".
Ciekawie to będzie wyglądać w bramce, zobaczymy co przyniesie lato, chociaż bardziej liczę na wypożyczenie Fabiana niż nowego bramkarza... Ale na razie trzeba się skupić na tym sezonie i modlić się o brak nowych kontuzji przed Sunderlandem :pray:
Ostatnio zmieniony 18 lut 2010, 21:53 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”