nie nie, za nia niefieldy pisze:czeher narty za nią nosił, więc się nie dziwie
Ciety? nie, przeciez ja nawet jej bronie poprzez podkreslanie ze nie byla az taka faworytka jak to kreujua media, przytaczajac jej wypowiedz po sprintach, ze da z siebie wszytsko i zobaczy na co to wystarczy... a tu neiktorzy maja pretensje ona nigdy nie mowila, ze idzie po zloto
Zreszta co pisalem, porzed jej startami sie sprawdza, nic poza tym. Chodzi mi tylko o podkreslanie na kazdy kroku, ze.... zle trasy... no zawsze pod nia nie beda. Poza tym, nie podobala mi sie jej wypiwwiedz po wypadku Petry, jak to opowiadala ze zwracala uwage delegatowi z Slowacji a on powiedzial, ze da rade. Przytaczajac to powiedziala cos w stylu, no to maja co chcieli (Slowency i wypadku Majdic)
Nie odbeirajcie tyego jak atak w stosunku do niej, polowe tego kreca media ...Nie mam nic do niej, jednak czasem powinna ugryzc sie w jezyk, zacisnac zeby i biec
Zreszta esencja moich postow nie jest cietosc na Kowalczyk, a mentalnosc, media i inne gowna ... przez IO
Arek stary dobry sposob, kiedys klazdy biegacz mial z soba srodki na rozszerzanie drog oddechowychTaka dygresja odnosnie IO... to nawet nie odnosi sie do typow ale tak ogolnie, zauwazylem ze balonik jak zawsze dobrze nadmuchany, ot tak nasza mentalnosc Malysz medal zaloty a Kowalczyk ma wygrac wsyztsko co sie da. A potem bedzie rozczarowanie, plucie na zawodnikow oraz wyliczanie ile to kasy poszlo na przygotowania tych nieudacznikow.... Watpie w medal Malysza a Kowalczyk nie bedzie hegemonem w biegach, owszem w PS dzieli i rzadzi - tylko to sa po czesci efekty sezonu olimpiskjeigo, ci co juz odnosili sukcesy odnosie krysztalowej kuli, cale swe sily rzucaja na IO i prezentowali dotad slaba forme w PS ! Finki, Bjoergen, Smigun ...
Kowalczyk lyzwe ma slabsza w stosunku do klasyka, nie wygra tego biegu
Rzecz jasna cloner... slowency