Całkiem niezły występ Bojana, pozytywnie mnie zaskoczył. Co prawda nic nie strzelił, ale był bardzo aktywny i nie zmienia tego nawet ta nie wykorzystana setka pod koniec pierwszej połowy. Tym samym mam nadzieję, że w meczu ze Sttutgartem Krkic dostanie swoją szansę, zaś Ibra jeżeli w ogóle będzie w kadrze to zasiądzie na ławce. Według mnie Bojan zaprezentował się dzisiaj dużo pozytywniej, aniżeli Zlatan w ostatnim spotkaniu.
Kolejny fakt, który cieszy to, iż do gry powrócili kontuzjowani - Yaya, Czygra. Obawiam się tylko o zdrowie Puyola, który po pojedynku główkowym chwilę leżał na murawie i konieczna była zmiana. Liczę, że na mecz z niemieckim klubem będzie jednak gotowy.
W końcu dziękuję Guardioli, że dał pograć Henry'emu. Francuz jakoś szczególnie nie zachwycił, ale grał na miarę oczekiwań i zdobył gola, co dodatkowo podnosi jego ocenę. Pozostaje tylko się cieszyć i czekać na mecz z VfB. Oby moje obawy, co do tego pojedynku nie sprawdziły się i Barca zagrała tak, żeby na Camp Nou musiała tylko dopełnić formalności.
I zapomniałbym...
Thiago
RealFan - szkoda, że jak FCB przegrało z Atletico, to nie mówiłeś, że Blaugrana grała w okrojonym składzie