ee takim moment jaki teraz mam miałem tylko raz w ostatnich latach. Po przegranej z City u siebie w lutym 2008, kiedy Arsenal nam odskoczył na 5 pkt. Zawsze wiedziałem, że mamy kapitalny zespół, że jak nie Ronaldo, to Rooney, Tevez, Dimitir. Teraz wg. mnie za bardzo jesteśmy uzależnieni od Roo, nie ma rezerwowego jak Tevez który swoim wejściem odmienił by losy, albo walnął gola. Berbatov jak już gra nieźle, to jest zdejmowany i w ogóle jak on ma wejść w rytm meczowy jak gra po 60 minut co 2-3 meczePS Kamil - Ty chyba od kilku lat w tego majstra nie wierzyszSzanse wielkie nie są, ale nie ma co myśleć o maju. Dużo się jeszcze może zmienić.
Zgadzam sie jest. Co nie zmienia faktu, że Rio jest lepszy.Haha dobre sobie, tylko czemu gdzie wszędzie poczytam trenerzy i zawodnicy mówią że Terry jest jednym z najlepszych na świecie.
Już napisałem, że Rio jest niedoceniany. A ten drugi argument to konkretnie z pupy, Terry ostatnio ośmieszył się z Evertonem i co mam mu to wypominać? To są ludzie zdarzają im się klopsy. A zostać wyruchanym przez Messiego to nie wstydCzemu nikt z United nie został wybrany na obrońce LM ? Może z tego faktu że Barca pokręciła nimi jak chciałai nawet Messi sobie z główki strzelił.