Przed Romanem MU było kilka krotnie lepsze, ale patrząc na obraz tabeli z do 5 lat przed era Romana Chelsea nie dostawała więcej bramek niż LFC czy Arsenal nie raz nawet mieli lepszy bilans. Ogólnie patrząc na ostanie 10 lat Chelsea gra lepiej defensywnie i Rio aka Geniusz raczej tego nie zmieni. Podawałem statystki do 03 bo chyba wtedy dołączyć do was Geniusza.majer13 pisze:Przypominam że nie pisaliśmy o tym jaka drużyna ma lepszą defensywę więc nie próbuj się wymigiwaćKajoFC pisze:Sorry ale dalej nie mogę się przekonać że z Rio taki geniusz jest. Na przestrzeni ostatnich lat wygląda na to że to Chelsea ma lepsza defensywęPorzucam ten wątek bo raczej zdania nie zmienicie i ja raczej też nie każdy chwali swojego.
Poza tym to tylko argument dla Rio ponieważ jeśli ma dookoła siebie słabszych zawodników, a i tak jest wybierany do 11 sezonu to niezły musi być. Co do Terrego to parę osób wyżej Ci napisało jaka jest prawda a te całe statystyki wkleiłeś od czasu Romana jak już ktoś wspomniał ... Pewnie wcześniejsze nie były korzystne dla Twojej teorii