Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 24 lut 2010, 22:49

Szkoda tej przegranej ale na SB już raczej powinno być lepiej, kontuzję trochę dają o sobie znać :? i w dodatku jeszcze Cech wyglądało poważnie ale mam nadzieję że tylko z wyglądu. Chelsea cisnęła ale wcisnąć nie potrafiła szczęścia trochę zabrakło ,Hilario zbyt wiele roboty nie miał o ile w ogóle jakąś miał. Najsłabiej z Chelsea Drogba liczyłem na niego nie potrafił piłki normalnie przyjąć a jak ją przyjął od razu tracił. Kalou pracował od początku meczu i wynagrodzone mu to zostało w bramce ,dobrze też zagrał Malouda chociaż nie na swojej standardowej pozycji to jednak dawał radę. Lampard jak zawsze stanowił o ofensywie zespołu jak zwykle na poziomie. Słabo Terry bo mógł lepiej przypilnować Milito. Bramka strzelona na wyjeździe jest w dodatku kilku zawodników wróci do składu na rewanż np. Zhirkov, Essien czy nawet Bosingwa zależy jak rekonwalescencja pójdzie. Ładna bramka Cambiasso nie sądziłem że po tej dobitce piłka wpadnie do bramki a jednak było inaczej. Pandev chyba raczej niczego znaczącego nie wniósł na boisko po wejściu. Do zobaczenia na SB.

btw. chciałem się spytać o jedną rzecz czy nazwę stadionu wymawia się Mezza czy Meazza tak jak się piszę bo trochę to dziwnie brzmiało jak to mówił komentator bo w pewnych momentach pieprzył 3 po 3 jak np. to że Eto'o strzelił bramkę Chelsea w tamtej edycji...

Wróć do „Włochy”