Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 28 lut 2010, 17:19

No widzisz Fieldy, a Ferdinand dostaje bana za niewiadomo co, a Gallas coś dostał za to ?
no przecież cały czas o tym mówie, żeby to w końcu ogarnęli.
Czy ja pisałem, ze Gallas nie powinien dostać kartki za to ? albo bana ?
pisałem coś takiego:
Drugiej w ogóle być nie powinno, bo Gallas faulował Daviesa, nie wiem jak Wiley tego nie zobaczył, stał niedaleko przecież
I niech go banują za to. Na pewno bym nie pisał, ze niesłusznie, bo faul był wyraźny.
Ferdinanda też zdaje się broniłem po tych 4 meczach bana. Nie pamietam już w którym temacie, wiec nie znajde teraz cytatów.

Jak kiedyś Rosicky z CSKA nurkował tez pisałem, ze powinni banować za to. I go krytykowałem.

Czemu zawsze jak jest rozmowa na jeden temat, to musicie przypominać o grzechach Arsenalu ? ja o Shawcrossie, wy o Gallasie.
Kiedyś ośmieliłem się skrytykować kogoś z United, to kamil mi wykład zrobił, jak to mam lepiej spojrzeć na "swoje" podwórko, a potem dopiero pisał o United.
Co ma piernik do wiatraka ?
Ja nie twierdzę przecież ze piłkarze Arsenalu są świeci. Ja mówie ogólnie o zasadach. Ban za złamanie nogi niedługo będzie krótszy niż za kartkę z dupy. A czy to dotyczy piłkarza Arsenalu, czy United, czy Chelsea - nieważne. Ale wy zawsze macie te swoje odzywki - a co z Gallasem, a przypomnieć ci faul Diaby'ego ? A Nasri ? no dalibyście już spokój.
MGiggs pisze:jesli to mial byc przyklad brutalnej gry Ryana to wez arsenal i grajcie sobie w hiszpani bo budzicie jedynie usmiech
w sobotę połamał Ramsey'a, w 2008 zaatakował wyprostowaną nogą [poza boiskiem, bez piłki ] Adebayora [nawet kartki nie dostał], a kilka lat temu połamał nogę Jeffersowi. To tyle jeśli chodzi o moją wiedze jego "twardej" gry, nie zdziwiłbym się gyby tego było więcej.
I gdy faulował chamsko Ade, nawet kartki nie dostał. Nie wiem jak sędzia nie mógł tego widzieć, ale jak widział i nie dał kartki, tzn,. ze jest na to przyzwolenie, a wówczas taki 20 letni piłkarz pomyśli, ze moze sobie tak grać, bo przecież kartki nie dostał. A później łamią się nogi na boisku.
Media też bardziej współczują Ryanowi niż Aaronowi.
Usprawiedliwiają tego co złamał nogę pisząc, ze Walijczyk był za szybki, brakuje tylko tytułu, ze to wina Ramsey'a.

Wróć do „Anglia”