Co ty za przeproszeniem pierdolisz... przyjdzie czas - mina 4lata to sie okaze - to sa sporty wytzymalosciowe. za 4 lata to juz beda zupelnie inne bohaterki, pomimo ze 30lat to najlepszy okres dla biegacza to nie sposob przeiwdziec wyniszczenia organizmu, jedno jest pewne faworytka bedzie Rosjanka jako ze rosjanie juz teraz robia porzadki, a z nimi wiadomo jak jest... do imprezy u siebie sportowcy beda przygotowani na maksa...Łukasz_ pisze:Za 4 lata będzie znów faworytką.
Nie wiem czy to starosc \, znuzenie czy jak to nazwac ale w sumie obojetnie mi jest juz to czy np polak zdobedzie medal, poslka wygra MS czy ME - moze buki mnie zniszczylyt czy cos
Inna sprawa juz mamy miliony specjalstow od biegow narciarskich... bylem na imprezie rodzinnej, i jakis tam starszy koles tlumaczy mi zasady rzadzace biegami narciarskimi technike taktyke itp... bo obejrzal final tour de ski i cos tam z olimpiady.... ale nie ma sie co dziwic, byli specjalisci od skokow, formuly, plywania ... w zaleznosci od popytu
Wczesniej astma nie byla problemem... bo nasi astmatycy wygrywali
Aha nie zapomnijcie, ze to Justyna byla zawieszona na chyba pol roku za doping.. niby winowajca byla masc czy inny srodek przeciwbolowy a;le prawde znaja nieliczni... tu sie sporo kombinuje, pamietam, ze przed jakimis MP, jakis trener podawal jakis wywar z poroza jelenia czy cos <lol> tAkie plotki chodzily
A pamietacie Ebiego? byl z\zawieszony za maryske a i tak wiekszosc pisala ze nie gra bo ma kontuzje, bo wtedy faktycznie zbieglo sie to z dluzsza kontuzja - taka mentalnosc