F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 23 mar 2005, 22:21

zawdi pisze:wykluczenie chelsea jest nierealne! a nawet jakby, to nie chcialbym powtorzenia tego meczu. przegralismy na boisku i szacunek dla rywala sie nalezy. poza tym bylby niezly szum, ze barca po boku zalatwila sobie druga szanse, wygranie ligi mistrzow w takich okolicznosciach smierdzialoby jeszcze przez dlugie lata
Dlaczego mam wrażenie, że niektórzy nie biorą tych słów wogóle pod uwagę. Przecież Zawdi ma rację w tym momencie i ja się z nim zgadzam a niektórzy wciąż podniecają się na samą myśl o powrocie (na szczęście raczej niemożliwym) Barcy do LM. Taki powrót przyniósłby więcej szkód niż pożytku. Czy ta LM jest aż taka ważna dla niektórych aby pchać się do niej na siłę :?: Przecież takie okoloiczności byłyby tylko skazą na historii Barcy według mnie. W dumeczu z Chelsea (zwłaszcza w rewanżu) nie byliśmy drużyną wystarczająco dobrą. Taka gra nie gwarantowała ani nie upoważniała nas do miejsca w ćwierćfinałach. Ja wolę wierzyć w to, że Barca będzie coraz lepsza i wygra LM w normalnych okolicznościach pokazując po prostu, że jest najlepsza. Nie chcę powrotu Barcy do LM i tyle.

Wróć do „Hiszpania”