------------Almunia------------
Sagna-Vermaelen-Campbell-Clichy
--Diaby----Song----Nasri
--Walcott---Bendtner---Rosicky
Wydaje mi sie, ze Eduardo nie jest jeszcze gotowy by zaczac, natomiast przed meczem z Burnley jako powod pauzy Bacaryego bylo "rested" wiec wydaje mi sie, ze go jutro ujrzymy, a nie Eboue.. To oczywiscie moje spekulacje ktore sa w zasadzie nic nie warte.
Jakos jestem spokojny o defensywe, bo mamy Sola. Byc moze przeceniam jego umiejetnosci i przydatnosc dla druzyny, ale brak Gallasa jest dosc dobrze uzupelniony przez Campbella. Co innego by bylo gdyby to byl Sylwek... Co do meczu z Hull, wydaje mi sie, ze jesli jutrzejszy mecz zakonczy sie po 90 minutach ujrzymy Sola w sobote. Wiadomo, bedzie ciezki mecz, wiec jesli sie da, Boss powinien postawic na Sola.
Tak czy inaczej, jesli jutro polowe sytuacji z soboty a Bendtner strzeli w polowie tych sytuacji, to o wynik mozemy byc spokojni
Co do Frana Meridy - niedawno o nim myslalem wlasnie czemu nie byl w skladzie, moze jutro go ujrzymy? Byloby fajnie jakby cos mial do pokazania no i dostalby troche gry w prestizowych rozgrywkach.
Licze na zwyciestwo i ostateczny tryumf w tych rozgrywkach, w Europie Champions League jest najwiekszym trofeum do zdobycia, w Anglii jest troche inaczej, Premier League wydaje sie byc bardziej prestizowa niz LM.. Ale Arsenal nigdy tego nie wygral, czas pokazac, kto jest najlepszy w Europie. Oczywiscie los nam rzuca klody pod nogi w postaci kontuzji, mamy duze szanse na zwyciestwo w rozgrywkach krajowych, ale mimo wszystko trzeba powalczyc o ten puchar, nie mozna olewac, to nie Carling Cup czy FA Cup
GO GUNNERS!