Błąd po odpowiedzi

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 24 mar 2005, 10:45

Ja mam zupełnie inny problem nie wiem czy to będzie dobry temat, jak nie to proszę o przeniesienie mojego posta.

W każdym razie to bedzie tak.
Jak piszę jakiegoś dłuższego posta niż 2 linijki, a zdarza mi się to dosyć często, to forum się buntuje. Daję wyślij a ten s :evil: :evil: :evil:n mnie wyrzuca, tj. wylogowuje i nie zapisuje odpowiedzi. Jedyny sposób na to: użyć funkcji kopiuj, wejść na główną stronę zalogować (na forum się nie da :!:) i wkleić swoją wypowiedz.
Podejrzewam, że to ma związek z tym jak szybko wysłałem swoją wypowiedz, bo jak to jest, że jak zaloguję się dugi raz i wklejam to działa. Za pierwszym razem czyli jak piszę posta i nie wysyła to różnicą jest tylko czas.
Podejrzenie numer dwa ma związek z tym, że jestem sieci lokalnej i mam zmienne IP :roll:. Może podczas pisania postów numer mi się zdążył zmienić :roll:. Gdyby był tu ktoś z zacięciem technicznym byłbym wdzięczny za pomoc...

P.S. Jestem na 99% pewnien, że mnie wyloguje i nie zapisze posta również tym razem. Dlatego prawy przycisk i kopiuj 8).

To jest dopiero złośliwość rzeczy martwych :twisted:. Jak to napisałem, to bestia udaje, że nic się nie dzieje i jak gdyby nic wysłała normalnie posta.
Ale wątpie żeby problem był rozwiązany...

Wróć do „Wracając Do Meritum”