Ja polskiej ligi juz nie tykam, bo sa piekne cyryAker pisze:mnie na weekend zastanawia juz 2 na Wisłe (czas na przełamanie, dla Skorży to mecz o życie a piłkarze myślę, że są za nim więc się może postarają o dobrą grę, no i Issa Ba ma grać, a to spore ostatnio wzmocnienie Wisły, po za tym z Jagą Wiśle się gra bardzo dobrze również na wyjeździe - ogólnie na ostatnie 7 meczy 6 zwycięstw i 1 remis), po za tym 1 na Polonie z Ruchem (Wojciechowski żąda zwycięstw, a Ruch po kontuzji Niedzielana gra słabo) i 1X na Polonie Bytom, Legia gra słabo na wyjazdach choć ostatnio to i nawet u siebiezarząd Legii powiedział, ze dużo zależy dla trenera Urbana od wyniku w Bytomiu, także 1X sobie życzą kibice i Polonii i Legii
po za tym ostatnim mecz Legii i Polonii w Bytomiu zakończył się wynikiem 1:0 dla gospodarzy.
a i oczywiście odra - piast 1 kurs też z 2,0. Legie ograli na wyjeździe w bramce pewny Onyszko więc takiego Piasta bez problemów powinni pokonać...
Ale z tego co napisales, fajny sie wydaje typ na Polonie z Ruchem - zastanawiam się czy to zagrać
Od siebie na weekend sprobuje na fuksa zagrac;
Chelsea - WHU x2
Birmingham - Everton x2
Sunderland - City 2