Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 11 mar 2010, 13:18

:haha:

Przegrałem troszkę pieniędzy, ale nawet nie jestem zły. Przed pierwszym meczem byłem przekonany, że Real odłoży tradycję na bok. Przed rewanżem pomimo kiepskiej sytuacji wyjściowej (zwycięstwo Lyonu 1:0 u siebie to był bardzo dobry wynik) również ani przez moment w to nie wątpiłem tak więc jestem porządnie zaskoczony. Miło :]

Zupełnie nie trafiają do mnie opinie rzekomych kibiców Barcelony jakoby szkoda im było odpadnięcia Realu bo liga na tym traci bla bla bla. Klęska Realu to piękna katastrofa i tyle. Oczywiście media przez kilka dni będą wylewać na klub zasłużone wiadra pomyj, ale potem wszystko wróci do madryckiej normy i rozpocznie się proces ugłaskiwania kibiców. To standardowa procedura i dziwią mnie słowa Pelarta:
Pelart pisze:Jestem przekonany, że gdyby media i kibice wspierali teraz tych chłopaków, to powoli wszystko zmierzałoby w lepszym kierunku, drużyna by się jednoczyła, tak słyszymy o władzy Raula, narzekaniach Cristiano, podwyżkach dla Higuaina, słabości Kaki. Szkoda gadać.
Chyba widzisz to co chcesz widzieć. Na każdy 'news negatywny' potrafiłbym znaleźć co najmniej jednego 'newsa pozytywnego'. Prasa madrycka jest dla Was prędzej wzmocnieniem aniżeli osłabieniem. Presja to inna kwestia. Koledzy wyżej wystarczająco prosto to wyjaśnili. Nie ma tutaj niczego zaskakującego. Real sam się kreuje na największy klub a z tym się przecież wiąże adekwatna do wielkości klubu presja.

A może perez kolejne 250 mln euro powinien zainwestować w media żeby mieć większy wpływ na linię programową? To też jest jakaś koncepcja :]

PS: Sergio Ramos :lol: Przedmeczowe zapowiedzi piłkarzy Realu przed ważnymi spotkaniami też powoli aspirują do miana tradycji. Szkoda, że Marcelo nie mógł zagrać bo zapewne również by dorzucił coś od siebie.

PPS: http://www.weszlo.com/news/4631

PPPS: 1/8 L(M) - Jak zapomnieć --->

Wróć do „Hiszpania”