Milner grywa raz w środku, raz na skrzydle. lepiej radzi sobie na skrzydle imo, ale w środku też potrafi. W razie W, moze też zagrać na lewej obronie. Co do ataku, to Defoe z Rooneyem nie potrafi jakoś się zgrać. Niedawno widziałem statsy, że Defoe bez Rooney'a strzelał co mecz, a jak zagrał z Roo, to nie trafił ani razu
Na skrzydłach Young i Lennon. Oczywiście Aaron musi się wyleczyć, ostatnio znów chyba uraz się odnowił. jak nie Lennon, to SWP, ewentualnie Theo. Z Egipem Theo zagrał słabo, a SWP, błysnął, wiec piłkarz City jest chyba wyżej u Capello. Choć forma u Theo idzie w górę, wiec też trzeba poczekać jeszcze co się wydarzy.
Ja bym na bramce widział Harta, który jest zajebisty. James jes stary jak świat i zawsze moze coś spieprzyć, Hart raczej nie ma głupich wpadek.
ahh, Seaman był słaby, bo popełnił jeden błąd pod koniec karieryFC Liverpool pisze:Ja interesuję się piłką od 1999 roku i pamiętam gol z 35 metrów Ronaldihno z mundialu w Korei i Japonii. Anglia była jedyną drużyną
(może jeszcze Turcy potrafili nawiązać walkę) która poważnie zagroziła Brazylii, jednak nie ma co ukrywać, że przez głupi błąd Brazylia wyszła na prowadzenie w tym meczu.