Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Yaya24Toure
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Yaya24Toure » 14 mar 2010, 21:01

No i udało się wygrać! Niezła gra naszej ekipy, w obronie poza dwoma, trzema błędami, raczej bardzo dobrze. Pomoc w pierwszej połowie wyglądała niezbyt dobrze, ale w drugiej już była miazga. Co do ofensywy, to niestety, ale liczyłem na więcej u Bojana, niemniej jednak walczył i biegał, a jak nie idzie to i to się ceni. Pedro średni, on jest IMO dobry na 30 minut, bo w przeciągu całego meczu prezentuje się nie najlepiej, z ławki wnosi więcej. Messi, chociaż wiele mu nie wychodziło, zrobił to, co musiał, czyli zajebał trzy bramki i pozamiatał. Niemniej jednak, jak on nie będzie tego ciągnął i strzelał, to boję się o skuteczność w innych meczach. Henry według mnie wniósł bardzo wiele. To było dobre 45 minut w wykonaniu Heńka, weźcie też pod uwagę fakt, iż ostatnio grał tyle co nic, więc naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Wszedł, stworzył kolegom dwie setki i sam miałby jedną, ale boczny gdzieś spalonego widział :roll: W dodatku asysta na 3:0 do Messiego - palce lizać. Może tak z Henrym wyjśc na Stuttgart? Pewnie to nierealne, ale pokazał się dzisiaj z pozytywnej strony. Szkoda, że Guardiola go nie trafi i znów będziemy musieli oglądać Ibrę..

Wróć do „Hiszpania”