F.C. Barcelona (zbiorczy)

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 24 mar 2005, 15:30

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:"ale co do joaquina, to go jeszcze na lewej nie widzialem." - ja też Ronniego do kiedy nie przyszedł do Barçy nie widziałem na lewej stronie. Teraz gdzie gra wszyscy wiemy (choć ja bym go wolał na pozycji mediapunta przed Eto'o i kimś jeszcze). Joaquin to na tyle wszechstronny zawodnik, że poradzi sobie spokojnie i na prawej i na lewej stronie. Twój idol Figo też jest zawsze przed meczem pokazywany, że będzie grał na prawej stronie, a potem często jest na lewej. Podobnie jest z Joaquinem. Jak go jeszcze nie widziałeś nigdy na lewej flance to mało oglądasz PD :idea:
joaquin jest bardzo wszechstronny w to nie watpie, bardzo bylbym szczesliwy gdyby zaqwital do barcy. wiem jak gra moj idol figo ( :lol: :lol: ), musze sie niestety przyznac ze nie sledze kazdego meczu betisu, ale kilka widzialem i za czesto to on po lewej sie nie pokazywal, powiedzialbym nawet ze prawie wcale, a napewno rzadko. zreszta nie musi, gra swietnie na prawej, nie musi grac na dwoch. niewiem ile ty widziales meczy betisu, ale smiem twierdzic ze nie wszystkie, a nawet nie polowe.

Wróć do „Hiszpania”