Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: weasel » 17 mar 2010, 2:13

W sumie po losowaniu par myślałem, że to Chelsea awansuje nawet po 1 meczu bardziej się skłaniałem ku Londyńczykom, a tu jednak Inter pokazał klase :oops:
Kolejny triumf Mou nad Carlo chyba ten drugi dziś tak łatwo nie zaśnie :mrgreen:
Chelsea nie zrobiła w sumie zbyt wiele podczas tego dwumeczu, aby awansować. Tym bardziej dysponując takim potencjałem sportowym...
Ładnie Samuel kilka ofiarnych bloków :mrgreen: no i Eto'o świetny zawodnik, nie zawsze mu w tym sezonie szło tak jak się wszyscy spodziewali ale w takich meczach pokazuje ile jest wart :mrgreen: bardzo go cenię ze względu na jego charakter i cechy wolicjonalne :twisted:

Nie wiem czy dobrze widziałem ale Mourinho poszedł do szatni zanim mecz się skończył :?: nawet Ancelottiemu ręki chyba nie podał :?: a w każdym razie nie pokazali tego. Przed kibicami chyba nie uciekał bo byli "przyjaźnie" nastawieni nawet coś tam krzyczeli "Jose Mourinho lalala" czy coś :mrgreen:

A propos Balotelliego dziś można było obejrzeć w akcji kogoś kto miał kiedyś też podobne problemy czyli Nicolasa Anelke. Też w początkowej fazie swojej kariery był "sterowany" przez braci, którzy chyba nawet jak dobrze pamiętam byli jego agentami i przez to popełnił parę głupich błędów typu odejście w wieku 20 lat do Realu Madryt.
Gdzie dziś mógłby być Anelka i o ile więcej mógłby osiągnąc tego się nigdy nie dowiemy :P

Wróć do „Włochy”