Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 17 mar 2010, 9:41

Wiedziałem że będzie im trudno ale nie wiedziałem że odpadną nie strzelając nawet bramki :shock: Druga połówka to była totalna porażka każda długa piłka docierała gdzie chciała tak że chyba w pewnym momencie granie piłka po ziemi dla Interu straciło sens... Nie wiem czego spodziewali się grając to samo co w każdym meczu. Oglądając ostanie mecze ligowe widać dokładnie co chcieli zrobić do kogo podać i na kogo piłkę w wrzucić, z zamknięty oczami bym wiedział co zrobią więc ktoś taki jak Mourinho tym bardziej. Obrona jeszcze jakoś grała ale druga linia i atak woła o pomstę do nieba , Sky Sports odpowiednio nagrodziła to ocenami. Lampard,Mikel, Anelka ,Drogba i Malouda zostali uhonorowani zaszczytną : 5 za swój wysiłek i finezję na boisku :rotfl: W dodatku nie wiem czemu Carlo jakiś czas temu zmienił taktykę i wrócił do 6 letniej klepanej przez lata ,wprowadzonej przez Mou 4-3-3 :|
Od początku sezonu grali 4-4-2 (diament) i wyglądało to świetnie. Anelka jest tak zadowolony z gry na skrzydle jak Rooney w tamtym sezonie ... Anelka grał na szpicy bramki zdobywał i został królem strzelców. Grał razem z Drogbą w ataku też dobrze się spisywali i Carlo to znowu przekwalifikował na 4-3-3 ,Drogba w ważnych meczach raczej nie może grać sam w ataku. We wczorajszym meczu jak i tym na SS nic nie pokazał oprócz swoich free kicków. Znowu nie umiał przyjąć piłki itd. Roman raczej Carlo nie zwolni (to nie Real :lol: ) i pozwoli mu zbudować zespół wdł swojego pomysłu. Mam cichą nadzieję że pozbędą się Ballacka :pray: 120k /tygodniowo ? To chyba jakiś żart. Czas wprowadzić jakąś świeżą młodą krew do zespołu od 2 lat nie było żadnych większych transferów. Tylko Decko i Zhirkov zostali sprowadzenie ale Deco raczej sie nie wykazał i ma odejść. Drogba 32 , Ballack 34 , Anelka 32. Oni raczej nie odmłodnieją. Cóż podsumowanie : dali dupy zagrali jak amatorzy ,słabo że masakra , wygrała lepsza drużyna.

Wróć do „Anglia”