Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 17 mar 2010, 17:18

Może i coś prawdy jest w tym, że Henry ostatnio mocno pracował, nie wiem czy jaskółka czy nie, ale może coś z tego będzie. Tak samo liczę że Ibra coś sobą zaprezentuje, bo ile można. Awans to sprawa najważniejsza i także przyjmę go tak samo po ciężkiej bitwie jak i po łatwym zwycięstwie. Choć ciężko mi wierzyć, że Stuttgart będzie w stanie opierać się Barcelonie przez dłuższy czas.
Magnum pisze:osobiscie licze na karne :lol: jednak wydaje mi sie ze bedzie 3-0 dla barcy. Bedzie to zupelnie inny mecz niz w Stuttgarcie, w poprzednim sezonie tez bylo 1-1 w cwiercfinale w monachium i 3-0 na CN.. no i potem bede drzal w piatek coby was nie wylosowac :lol: jesli przejdziemy, to w polfinale/finale - spoko, ale jeszcze nie teraz :lol:
Ja co LM chciałem Arsenal i Inter, nie dlatego, że ekipy słabe czy coś tam. Wg. mnie styl Arsenalu i Barcy to zapowiedź świetnego widowiska, a Inter chciałem przez Figo, los tak chciał, że trafiła Blaugrana na Włochów gdy Judasza już nie było. Co nie zmienia faktu w razie awansu na obie drużyny chciałbym, żeby Barca trafiła.

Wróć do „Hiszpania”