Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 18 mar 2010, 0:54

Nie bądźcie głupi! Otrząśnijcie się wreszcie i zauważcie, że:

1. Barcelona awansuje bo rywal jest słaby.
2. Barcelona = Messi bo jak Leo nie będzie grał/będzie grał kupę to reszta nie wypełni jego minut niczym sensownym.
3. Barcelonie pomagają sędziowie.
4. Jeszcze szukasz argumentów na korzyść Barcelony? Idź spać zaślepieńcu!

Z góry przepraszam za sfabrykowane/zmanipulowane argumenty przypominające te nieszczęsne video z dwumeczu z Chelsea (temat na oddzielną dyskusję, ale na szczęście/nieszczęście szkoda mi czasu), ale jak przystało na kibica Barcelony jestem głupi i w ogóle do pupy :spoko:

Jeśli chodzi o mecz to tak:

Messi wiadomo. W tym sezonie rozpierdala system nawet uwzględniając chorego na bramki Rooney'a :wink:

Bardzo dobry mecz Toure. Niestety w tym temacie trudno jest mi zrozumieć zachowanie Guardioli. Sergio to fajny chłopak z dużym potencjałem, ale nie widzę powodów, aby Yaya ustępował mu w hierarchii a tak to od pewnego czasu wygląda.

Tak więc Messi i Toure to moim zdaniem najlepsi aktorzy tego widowiska. Tuż za nimi Alves, który jak zwykle robił wszystko, aby być motorem napędowym ekipy. W jego przypadku jak zwykle szkoda tylko skuteczności kolegów, ale to normalka.

Henry pozytywnie, ale proponowałbym powstrzymać masturbację bo od zawodnika tej klasy wymagamy jednak czegoś więcej niż kilku dobrych połówek co jakiś czas. Ostatnio ma na szczęście lepszy okres, ale jego znikomy wkład w dotychczasowe wyniki drużyny jest odzwierciedleniem bardzo słabej gry i polecam wziąć to pod rozwagę szczególnie antyfanom Zlatana, który nawet będąc pod formą (w pierwszej części sezonu prezentował się bardzo dobrze) może się bronić statystykami.

Tak czy inaczej bardziej martwi mnie forma Iniesty. Andres robi kilka dobrych zagrań na mecz i na tym koniec. W tej sytuacji tym bardziej szkoda kontuzji Creusa bo powracający Keita mógłby dać odpoczynek Andresito, ale raczej tak nie będzie :/

Poza tym chętnie poczytam opinie kibiców innych drużyn. Będę bardzo wdzięczny bowiem mam świadomość własnego zaślepienia. Suma summarum - chcecie złapać u mnie plusy - piszcie co sądzicie na temat meczu i gry poszczególnych zawodników :P Bynajmniej nie mam tutaj na myśli jakichś psalmów pochwalnych.

Wróć do „Hiszpania”