Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 18 mar 2010, 7:39

arek_ahig pisze:Ja wiem, ze wiekszosc z Was nie ma pojecia jak liczony jest ranking, wedle ktorego przyznawane sa miejsca w pucharach, dlatego glosi brednie o wyzszosci zespolow niemieckich nad wloskimi. Prawda jest taka, ze osiagniecia punktowe w LM sa niemalze takie same co w LE. Kuriozum, ze druzyna, ktora w zeszlym roku zebrala najwiecej punktow do rankingu byl Szachtar, a liga europejska Ukraina. Z pewnoscia to najlepsza liga w Europie w zeszlym sezonie . :lol:
Gdyby zespoly wloskie byly takie slabe jak niemieckie i nie mialy racji bytu w 1/8 LM, czego racza nas niemalze kazdego roku druzynu niemieckie, wowczas Niemcy bylyby daleko w tyle za Wlochami.
Ty jak zawsze znasz wszystkie przepisy, zasady, reguły. Tylko nie wymądrzaj się tak bardzo z tym, bo podobnie jak Juve nie masz za grosz zasady fair-play. Nie potrafisz docenić niczego co nie jest zgodne z twoimi przekonaniami.
arek_ahig pisze:Przypadkiem jest tez, ze zdobyl 8 z ostatnich 10 bramek dla Barcelony.
Jest taki dobry, że sam wygrywa spotkania. Tak samo dobry jak te drużyny z Niemiec i Włoch, o których debatujecie - razem wzięci. Ktoś ma za to przepraszać. Włączając się w dyskusje na temat Bundesligi i SeriA, fajne wszystkie te kluby, szczególnie z Bundesligi, bo mimo wszystko Milan nadal szanuje, a Inter mnie uszczęśliwił eliminując Chelsea. Jednak zaraz dostaną MU czy Barcę i będzie wpierdal i koniec przygody z LM. Łudzić się każdy może, ale takie są fakty. Z dużym optymizmem podszedłbym do Interu czy Bayernu. Inter- ja go nie pamiętam z 2-0 na CN w kilka minut, ale z pierwszego spotkania. Tam byli strasznie osrani i wątpie zeby ich podejście się zmieniło nagle. trenera nie zmienili, a on zawsze tak grał z Blaugraną. Jeśli los tak ułoży drabinkę, ze Barca i MU na siebie nie trafią to będą kosić kolejnych przeciwników, a że Inter wywalił Chelsea to już wiadomo, że w półfinale będą dwie drużyny niespodzianki.

Wróć do „Hiszpania”