Re: Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Liga Europy (zbiorczy)

Post autor: Asteniu » 19 mar 2010, 15:32

Ciężko powiedzieć który mecz będzie najciekawszy. Oba się świetnie zapowiadają. Daje każdej drużynie po 25% na grę w finale. Benfika gra świetnie w tym sezonie, Liverpool słabo, jednak na ich szczęście wykurował się Torres który wraca do świetnej dyspozycji. Co do meczu Valencia - Atletico to sam nie wiem. Rojiblanco dobrze grają w 2010 roku. W PD tylko Barcelona i Real zdobyli więcej punktów od nich. Problem w tym że teraz przed Atletico strasznie ciężki mecz, Mallorca wyjazd, Athletic dom i Real wyjazd i w to wszystko wplątuje się Valencia. Jeżeli Atletico chcę awansować dalej to musi poprawić skuteczność. Świetnie że ze Sporting'iem dwie bramki zdobył Aguero. Mam nadzieje że to go odblokuje, jeszcze tylko Forlan musi wrócić do formy z początku roku. O obronę się nie martwię bo w ustawieniu Ufo-Perea-Dominguez-Lopez gra bardzo dobrze.

Dobrze że pierwszy mecz na wyjeździe. Ważne by zdobyć bramkę i nie przegrać :D Taki 1-1 będzie dobrym wynikiem, a na VC trzeba będzie wygrać, ale czas pokaże jak to wszystko się ułoży.

Wróć do „Puchary Europejskie”