Swoją drogą Pol mnie ostatnio... już chciałem napisać, że zaskoczył, ale po prostu walnął głupstwo więc chyba jednak nie zaskoczył. Mianowicie chodzi mi o grę Maicona, który chyba gra gorzej niż w ostatnich sezonach
Nie odbieram klasy Maiconowi, ale czy to na pewno dobry moment na takie deklaracje?Z zestawu ferowanego przez „The Sun”: Fernando Torres, Sergio Aguero, Maicon i Bastian Schweinsteiger realny wydaje mi się tylko transfer tego pierwszego, którego da się wyłuskać z wypadniętego z Wielkiej Czwórki, a więc i Ligi Mistrzów L:iverpoolu. Fantastycznego Maicona (wreszcie zrozumiałem, dlaczego Dunga stawa w brazylijskiej reprze na niego zamiast Dani Alvesa) na pewno nie odda Mourinho.
Byłby to dla Was niewątpliwie handicap, ale pewnie dobrze wiesz, że nie można na to liczyćBabel pisze:W kontekscie tego polfinału nawet fajnie by było zeby Guardiola i jego podopieczni podeszli do spotkania jak tutejsi kibice Barcelony. Mielibysmy wieksze szanse.
Poza tym na tak zaawansowanym etapie trudno sobie wyobrazić jakiekolwiek lekceważenie. Mourinho na ławce też robi swoje. No i perspektywa finału na Bernabeu...
Wpierw jednak Arsenal. Kanonierów też nie zlekceważymy.