Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Babel » 20 mar 2010, 8:21

Tez czytalem Pola i jakos mnie to nie zaskoczyło. Strasznie chłop sie podnieca. Ja mysle, ze jakby ogladnał mecze z poprzednich sezonow to lepiej zrozumiałby Dunge. Gosc wyrobił sobie opinie eksperta, do dzis zastanawia mnie jakim cudem, i dzieki temu na łamach gazet, pasmach TV moze bezkarnie opowiadac bzdury. Niby jest specjalista od ligi angielskiej, ale tam tez chyba roznie jest z tym co pisze.

O Maiconie juz gdzies pisałem, chyba w temacie Interu. Maicon poczatek sezonu miał bardzo dobry, glownie dzieki temu ma dobre statystyki (4 gole, 7 asyst - porównywalne do Alvesa). Pozniej poza przeblyskami to zagubienie, marazm i duzo błedów. W kilku meczach zal na niego bylo patrzec, nawet przezd meczem z Chelsea miał bardzo słaby mecz z Catania, gdzie chocby przy roznych dwa razy stracił krycie i tylko nieudolnosci graczy Catanii nie zadziecza, ze nie przypisano mu błedu. Ale potem zagladniesz na goal.com i Maicon dostanie 8 lub minimum 7 :P . Byc moze oceniam go za surowo, byc moze sie znam ale wg mnie ma zdecydowanie wieksze mozliwosci. Jesli nadal bedzie hustal dyspozycja to Alves nie jest bez szans by wygryźć go z pierwszej jedenastki w Brazylii.

Wróć do „Puchary Europejskie”