Toudinho pisze:czepiasz się tej ręki Rafaela, zapewne była bardziej dyskretna niż ręka Messiego w pamiętnym meczu
Toudinho pisze:sądzę jednak, że ręce raczej w niczym mu nie pomogły, choć ich użył, gracz na takim poziomie przyjmie takiego farfocla każdą częścią ciała.
RealFan pisze:A sytuacja wygląda tak, że na tym zdjęciu gówno widać i nie jest ono żadnym dowodem. Poza tym, że VdV ma ręce przy ciele i piłkę przyjmuję raczej na czuły punkt trudno zobaczyć cokolwiek. Nawet jak piłka dotknęła ręki to niewiele mu to pomogło. Niewielu sędziów by coś takiego zagwizdało.
Strusiek pisze:Po obejrzeniu powtórek nie mogę w 100% stwierdzić czy zagrał ręką czy nie.
no to jak z ta reka? byla czy nie byla?
nie wiem czy staracie sie kogos przekonac, czy sami siebie oszukujecie. reka ewidentnie byla, nie ma co do tego najmniejszych watpliwosci. przeciez to normalna pozycja czlowieka, ze trzyma rece przy jajach. biega z rekami przy jajach itp. leciala pilka na niego i wykonal ruch reka w strone pilki, przyjal ja na rece i uderzyl, zadnych watpliwosci. ewidentne oszustwo, zagranie nie fair i gol zdobyty nieprawidlowo. inna sprawa, ze sedzie nia mial szansy tego widziec i w zwiazku z tym odgwizdac. zreszta nie ma sie co spalac, taka jest pilka, nurkuje sie, zagrywa reka, stara sie niewidocznie faulowac, czy tez faulowac taktycznie. normalka. kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamiec. jezeli zagral nieprzepisowo i zrobil to na tyle sprytnie ze sedzia nie widzial, to dobrze dla niego. jakby pilkarz barcelony tak zrobil, to bym sie z tego cieszyl, jezeli bylby to wazny gol, ale nie wciskalbym innym dziecka w brzuch ze reki nie ma, ze byla dyskretna
a co do
to turbo loolToudinho pisze:Gracz ten do końca szedł za akcją i absorbował uwagę nie tylko obrońców, ale i bramkarza więc można było gwizdnąć spalonego.
ramos reklamuje reke przy wyrzucie z autu, wiec moze cos w tym spalonym jest