No tych piłkarzy co wymieniłeś to ja uważam, że ani jeden nie chciałbym przyjść do Interu.Nie mówię, że Inter jest słaby, ani nic takiego, ale nie chcieliby również przyjść do Milanu czy Juve.Mówi się ciągle o slabości Serie A względem inny lig i wydaje mi się, że tacy zawodnicy jak Aguero, Di Maria wybiorą grę na Wyspach bądź w Hiszpanii.Maciek (interista) pisze:Ze wszystkich potencjalnych pilkarzy: Hamsik, Aguero, Gourcuff, Di Maria to wlasnie Kuna i Jovetica uwazam za najzdolniejszych.
Co do Gourcuffa to w Milanie sobie nie poradził, ale to można zwalić na wiek, że był młody.Kto wie czy teraz nie byłby wzmocnieniem Serie A, ale problemem jest to, że Bordo wokół niego buduje zespół i wątpię aby chcieliby go puścić.
Wg. z duetem z Fiory też może być duży problem - mówi się tutaj nawet, że Prandelli ma czas, zawodników, pieniądze i umiejętności do budowy wielkiego zespołu.Ma już mnóstwo bardzo dobrych zawodników i myślę, że jak on powie, żeby ich nie sprzedawać to tak się stanie.
Nie mniej jednak podoba mi się to, że Inter szuka wyróżniających się graczy z Serie A, a nie kombinuje z jakimiś wynalazkami z Europy.Jest już Mariga, Raniocha też, tak ?
Czyta się o Kjaerze czy Kolarovie to fajna perspektywa.Niestety Milan nie jest tak prężny w działaniach i skutki są takie jakie są.Musi grać Favalli czy Kaladze, a nie ma nikogo młodego bo Inter jest skuteczniejszy w zabiegach transferowych.