I na tym Inter powinien budować swoją siłę. Kjaer i Pastore ( Palermo ), Pazzini ( Sampdoria ), Hamsik ( Napoli ), Criscito i Papastathopoulos ( Genoa ), Felipe, De Silvestri, Vargas, Jovetic i Keirrison ( Fiorentina ), Ranocchia i Bonucci ( Bari ), Galloppa, Biabiany i Bojinov ( Parma ), Koralov, Radu, Diakite i Zarate ( Lazio ) i wiele wiele innych, któych nie wymieniłem. Jest z czego budować zespół na przyszłość bo wielu z nich to młodzi 20-sto paro letni zawodnicy. Poza tym zawsze jest jeszcze rynek brazylijski albo argentyński, no i wyprzedaże z Realu typu VdV albo Higuain. Zobaczymy jak to się wszystko ułoży.EnJoy's pisze:Nie mniej jednak podoba mi się to, że Inter szuka wyróżniających się graczy z Serie A
Z drugiej strony jacy zawodnicy do wylotu? Moim zdaniem powinien Moratti i Mou zadać sobie pytanie czy stawiać na zawodników starszych typu Cordoba i Materazzi ( pewnie obaj zakończą kariery w Interze ) czy wymienić ich na młodszych zawodników. A może zostawić "starych" i dokupić nowych aby się "uczyli".Co do pomocy to pytanie: Muntari, Q7, Motta, Stankovic. Cieżko powiedzieć czy Inter jesy uzależniony od tych zawodników. Dejan ostatnio bez formy, ale to wina powrotu po kontuzji, Motta potrafi rozegrać bdb mecz z Chelsea czy z Milanem, a potem zagrać kilka, kilkanaście przeciętnych, jak nie słabych meczów, Q7 rzadko widziany w tym sezonie w wyjściowej 11, ostatnio cośtam próbował, niby na plus, ale nadal wielka niewiadoma ( zostawiać go na 3 sezon żeby w końcu wykorzystał szanse??? ), no i Muntari, którego jak lubiałem za kadencji Manciniego, który strzelał nawet rozstrzygające bramki np. z Juve, tak od przyjścia Mou to nie ten sam zawodnik. Pierwszy jak dla mnie do umieszczenia na liście transferowej. O reszte zawodników byłbym spokojny, no chyba że pożegnam naszą inną czarną perełke, a mowa o SuperMario. Wątpie w to, ale Mou nie da sobie tak pogrywać.
To tyle jeżeli chodzi o moją opinie na ten czas dotyczącą transferów, więcej konkretów w lecie, na koniec sezonu.