Re: Przyszłe gwiazdy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Re: Przyszłe gwiazdy

Post autor: fieldy » 23 mar 2010, 11:31

Gosling i Rodwell [zwłaszcza ten drugi] są już chyba dośc dobrze znani. Rodwell będzie kiedyś wielkim piłkarzem, co do tego nie ma wątpliwości.

Mnie się podoba Rhys Murphy. Napastnik Arsenalu, niedawno na wypożyczeniu w Brentford [czyli tam gdzie Szczęsny], choć chyba już wrócił do klubu. Pamiętam go sprzed chyba 3 lat na jakichś ME U16, czy 17 gdzie spisywał się bardzo dobrze. Imponuje łatwością znajdywania się w polu karnym, we właściwym czasie i dużym opanowaniem pod bramką. Niestety jak na piłkarza Arsenalu przystało, ma spore kłopoty zdrowotne, przez co nie moze rozegrać nigdy całego sezonu.
red85 pisze: James McCarthy (Wigan) - bardzo ciekawy zawodnik i myślę, że niebawem trafi do większego klubu. Zagrał bodaj dopiero kilkanaście razy w lidze, ale duży talent drzemiący w tym zawodniku widać gołym okiem.
Kilka dni temu już sie pojawiły informacje, ze Wenger się nim mocno interesuje, wiec kto wie.

Z Evertonu jeszcze Seamus Coleman [22 lata] mi się podoba, ale on akurat już taki młody nie jest [choć ja o nim dopiero w tym sezonie usłyszałem :P ] jest to prawy obrońca, który w jednym meczu ligowym wszedł na ostatnie kilka minut i znakomitymi rajdami wypracował dwa gole. Niesamowite wrażenie na mnie zrobił. To chyba było z Tottenhamem, gdzie Everton przegrywał 0:2 i ostatecznie wyrównali w końcówce.

Wróć do „Anglia”