Re: Przyszłe gwiazdy

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Przyszłe gwiazdy

Post autor: KajoFC » 23 mar 2010, 18:55

Jeśli chodzi o Chelsea na wyróżnienie zasługuję 3 zawodników a mianowicie :
- Gael Kakuta chyba największy talent z rezerw Chelsea , obdarzony niezłą szybkością i przyśpieszeniem do tego ma świetny drybling ma papiery na świetnego grajka. Mam nadzieję że Carlo włączy go do 1 składu na przyszły sezon. Kocham sposób w jakim przeszedł młodzież MU szkoda tylko że nie zakończył rajdu bramką - >

- Miroslav Stoch jako jedyny zaznał profesjonalnego football'u i przebywa od początku sezonu w FC Twente do którego ściągnął go Steve McClaren. Jak się okazuję Stoch bardzo dobrze sobie tam radzi i od razu stał się integralną częścią tego zespołu i praktycznie główną postacią w zespole a zasłużył sobie na to tym że strzelił kilka ważnych bramek między innymi w Pucharze UEFA. Gdy wróci z wypożyczenia chyba nie będzie innej opcji jak włączenie go do 1 składu bo do rezerw nie ma co już go pakować. Z tego co czytałem PSV i Ajax bacznie mu się przyglądają.

- Gokhan Tore to młody turecki skrzydłowy dołączył do młodzieżówki Chelsea stosunkowo niedawno z Leverkusen. Stał się mocnym punktem zespołu rezerw i chyba nigdy nie widziałem go jeszcze w słabej formie. Chłopak ciężko pracuję nad sobą ma bardzo dobre warunki fizyczne jak na skrzydłowego czyli nie wygląda jak patyk potrafi się nieźle przepchać w pole karne i co najważniejsze nie jest samolubny. Posiada dobry przegląda gry i technikę jeśli dalej tak będzie ciężko pracował powinien dostać swoją szansę.

Wróć do „Anglia”