i to jest to, a nie dopieprzanie się ilu klubom kibicuje. Nie wiem po co ta cała gadanina się nawiązała, bez sensukaczy pisze:Widzę że ładna polemika się nawiązałaja korzystając z okazji powiem że Kibicuje REALOWI od kiedy interesuję się piłką i jest on u mnie absolutnym NUMBER 1.
Kibicuje też Kotwicy Kołobrzeg na których meczach bywam.
Ale jeśli chodzi o sympatie, to wymieniłbym: Leeds United, Manchester City, RB Salzburg - Sledze ich wyniki co tydzień, staram się oglądać mecze, i miałem okazje zagościć w tych okolicach
Do tego dodać mogę kilka drużyn które po prostu lubię: HSV, Roma, Espanyol, Marsylia, Inter i pewnie coś jeszcze by się znalazło
Dla Romy kluczowe było sprowadzenie Luci Toniego - wniosł wiele do tego zespołu.
Teraz Roma jest zainteresowana obroncą Portsmouth - Nadirem Belhadj. Moim zdaniem byłby to strzal w dziesiątke - ma jak na obronce niesamowity ciąg na bramke, oczywiscie powoduje to braki z tyłu, ale jest to zawodnik któremu warto się przyjrzeć. Nie tylko Roma jest nim zainteresowana, więć zobaczymy jak się sytuacja potoczy.