Niby standardowa gadka, ale może rzeczywiście coś w tym jest a przynajmniej taką mam nadzieję. Łatwiej przyjąć do wiadomości, że graliśmy słabo bo coś tam wypróbowywaliśmy niż dlatego, że taka jest nasza dyspozycja. Tak czy inaczej druga połowa rzeczywiście była lepsza."Próbowałem sprawdzić pewne warianty i to nie zadziałało. Podjąłem błędne decyzje, dlatego nie prezentowaliśmy się dobrze, w pierwszej połowie byliśmy bardzo słabi. Po przerwie powróciliśmy do swojej gry, byliśmy szybsi"
Brak Xaviego był wczoraj bardzo widoczny, ale Iniesta od pewnego czasu gra słabo bez względu na to kogo ma obok siebie.Pelart pisze:Iniesta bez Xaviego gra tak sobie.
Trochę dziwne stwierdzenie. Zeszłoroczny Eto'o to były tylko bramki. Strzelił ich od groma, ale to nawet nie był jego najlepszy sezon w Barcelonie jeżeli weźmiemy pod uwagę grę jako całość. Jeśli chodzi o liczby to Szwed zanotował już 16 bramek i 8 asyst. Przed sezonem oczekiwałem wyniku w okolicach 20 + 10 a więc jest dobrze.Pelart pisze:Ibra mimo wszystko nie dorasta zeszłorocznemu Eto do pięt.
Wczoraj ogólnie zagrał naprawdę dobrze. Wyżej mógłbym ocenić chyba tylko Valdesa.
Wiem, że ciężko jest to niektórym przyjąć do wiadomości (bo ktoś już o tym pisał), ale Messi miał już okres słabej gry. Oczywiście nie znaczy to, że teraz będzie do końca sezonu wymiatał, ale zniżkę formy jako taką już miał.Pelart pisze:gorzej, jeśli zmęczenie zacznie powoli dopadać katalońską 10
Zgadzam się natomiast co do trudności kolejnego rywala. Naprawdę obawiam się meczu z Majorką. Ich bilans w meczach u siebie robi fantastyczne wrażenie, walczą o puchary i wiem, że będzie trzeba rozegrać dobre zawody, aby wrócić stamtąd z tarczą i punktami.