No jasne tyle tylko, że Villa jest bezdyskusyjnie największą gwiazdą swojego zespołu a jeśli chodzi o strzelanie bramek to nikt mu tam nawet do pięt nie dorasta. Drugim strzelcem zespołu jest Mata, który ma 7 goli. Trudno winić Zlatana za to, że Messi strzela ile strzela.pasza pisze:18 goli villi na 45 strzelonych przez valencie to 40%. a role w druzynach spelniaja podobna.
Jeśli chodzi o ruchliwość Ibry to zaskoczony może być tylko ten, który go wcześniej nie widywał w akcji. Myślisz, że Pep nie wiedział jak gra Zlatan czy może liczył na to, że w Barcelonie zacznie grać inaczej? Obie opcje równie bez sensu. Trener dostał takiego zawodnika jakiego chciał.
Na spalonym jest łapany często, ale to kwestia zgrania a poza tym jestem w stanie wyłapać równie wiele sytuacji w których czeka na piłkę w linii z obrońcami, ale jej nie dostaje. Problem w tym, że takich sytuacji właśnie statystyki nie uwzględniają a sporo osób ich nawet nie widzi bo mecz oglądają po łebkach patrząc tylko na zawodnika przy piłce.
[']pasza pisze:bo ta pala stoi na spalonym
Pewnie czekają na podanie. Nie ma sensu, aby kilku piłkarzy zbiegało na długi słupek a przy bliższym nie było nikogo. Nie trzeba być nie wiem jakim mózgiem, aby skojarzyć, że zdecydowana większość dośrodkowań idzie z prawej strony (Alves) a więc na długi słupek schodzi ktoś z lewej flanki a nie Szwed.pasza pisze:nie wiem po co taki wielki facet wiecznie zbiega na blizszy slupek. po co?
A co tam słychać u Toure i jego agenta, który do tej pory siał ferment co najmniej kilkakrotnie? Que?pasza pisze:jego agent tez zaczyna siac ferment, ze druzyna ma grac pod zlatana. jak jest profesjonalista, ibra, to powinein z miejsca takiego agenta zwolnic, chyba ze mysli podobnie
Nieźle. Henry gra niemal poprawnie a Ibra źlepasza pisze:co do henry'ego to spoko, ma swoje lata, forma juz nie ta, blysk nie ten, rola w druzynie nie ta co w arsenalu, pozycja tak samo. nie ma co sie nad nim znecac, jest poprawnie niemal