no faktycznie, w valencji graja same kolki, pilkarze podrzedni, co za villa moga tylko buty nosic. trzecia druzyna najmocniejszej ligi europy, a gra tam tylko jeden villa i reszta to koszulki. na tle valencji jest najlepszy, ale to tlo, ta druzyna jest bardzo dobra, topowa europejska. roznica miedzy valencja a barca jest, ale nie przesadzaj z wielkoscia tej roznicy. a 20% a 40% to jest spora roznica.Mentor pisze:No jasne tyle tylko, że Villa jest bezdyskusyjnie największą gwiazdą swojego zespołu a jeśli chodzi o strzelanie bramek to nikt mu tam nawet do pięt nie dorasta. Drugim strzelcem zespołu jest Mata, który ma 7 goli. Trudno winić Zlatana za to, że Messi strzela ile strzela.
no nigdy nie byl ssprinterem, ale mysle, ze pep sie po nim troche wiecej spodziewal. tylko ten ktory go wczesniej nie widzial w akcji, moze mowic, ze spelnia oczekiwania i gra rownie dobrze jak wczesniej.Mentor pisze:Jeśli chodzi o ruchliwość Ibry to zaskoczony może być tylko ten, który go wcześniej nie widywał w akcji. Myślisz, że Pep nie wiedział jak gra Zlatan czy może liczył na to, że w Barcelonie zacznie grać inaczej? Obie opcje równie bez sensu. Trener dostał takiego zawodnika jakiego chciał.
nie mowilem jak czesto jest lapany na spalonym, czy jak czesto stoi w linii i czeka na podanie, tylko mowilem, ze po ataku i wycofaniu pilki, gra przenosi sie do srodka, obrona przeciwnika zaweza pole, a ibra sobie zostaje z przodu i powoli idzie mu wycofywanie sie z pozycji spalonej.Mentor pisze:Na spalonym jest łapany często, ale to kwestia zgrania a poza tym jestem w stanie wyłapać równie wiele sytuacji w których czeka na piłkę w linii z obrońcami, ale jej nie dostaje. Problem w tym, że takich sytuacji właśnie statystyki nie uwzględniają a sporo osób ich nawet nie widzi bo mecz oglądają po łebkach patrząc tylko na zawodnika przy piłce.
"sporo osób ich nawet nie widzi bo mecz oglądają po łebkach patrząc tylko na zawodnika przy piłce" i co to za tekst? ma oznaczac: ja wiem lepiej, bo mecz ogladam kompleksowo, a Ty gowno widzisz, bo jestes niedzielnym kibicem i patrzysz tylko tam gdzie jest pilka? pokory troche panie forumowy guru
tylko ze na ten dalszy slupek schodzi z reguly messi, ktory teoretycznie gra blizej prawej niz lewej.Mentor pisze:Pewnie czekają na podanie. Nie ma sensu, aby kilku piłkarzy zbiegało na długi słupek a przy bliższym nie było nikogo. Nie trzeba być nie wiem jakim mózgiem, aby skojarzyć, że zdecydowana większość dośrodkowań idzie z prawej strony (Alves) a więc na długi słupek schodzi ktoś z lewej flanki a nie Szwed.
porownaj sobie moze ceny tych dwoch graczy. od jednego sie wymaga "troche" wiecejMentor pisze:Nieźle. Henry gra niemal poprawnie a Ibra źle
a podsumowujac. to nie wierze, ze ogladasz mecze i jestes w pelni zadowolony z dyspozycji zlatana. nie wierze, ze Cie nie strzela jak widzisz jak notuje sttrate za strata i slania sie totalnie bezproduktywnie po boisku, zniechecony