Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 28 mar 2010, 14:15

Chyba z Mazurem sobie udawadnialiscie i jak pamietam szedles w zaparte chociaz Mazur udowodnil ci a ty nie przeprosiles(cos w ten desen)
Jesteś śmiesznym człowieczkiem. Tak udowodnił Mi Mazur to, że Berba był sprowadzany na pozycje RVN bo w jednym wywiadzie Fergie powiedział, że przyda się jego wzrost. I dlatego jak udowodniłem wklejać jego dziesięć pierwszych spotkań, od samego początku był ustawiany jako cofnięty napastnik :rotfl: Może VDS też był sprowadzany jako zastępca RVN? Co z tego, że ustawiano go na innej pozycji, przeciez wzrost się liczy!

To jest kpina, wiem, że kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą, ale każdy normalny śledzący tamtą dyskusji przyzna mi racje.

Pamietam co napisales i mozesz sie od tego odcinac szkoda tylko ze dopiero po tym jak Barca przejela korony po MU.
Oczywiście, że się odcinam. Wszem i wobec ogłaszam, że NIGDY w życiu nie pisałem nic takiego, że to, że MU jest najlepsze na świecie to oznacza, że liga jest najlepsza, że to jak się prezentuje reszta zespołów nic nie znaczy. Zaznaczam, że wręcz przeciwnie, że jak ktoś takiego argumentu używał w dyskusji to go wyśmiewałem właśnie stwierdzeniem np. że Porto w 2004 roku zdobyło Puchar Europy i czy to oznacza, że wtedy liga Portugalksa była najlepsza na świecie?
Tak więc jak nie masz zamiaru szukać to zamilcz, bo pleciesz po raz enty bzdury.

Wróć do „Anglia”