no wlasnie... te jego podanie do bramkarzy, juz lzej sie uderzac nie daMentor pisze:Co do Henryka to generalnie zgadzam się z mistykiem. Jego statystyki z tego sezonu to 3 gole i 3 asysty. Minut nie chce mi się liczyć bo często schodził przed zakończeniem meczu (niekiedy nawet w przerwie) albo wchodził z ławki. Pełne spotkania można pewnie policzyć na palcach jednej ręki, ale to tym bardziej świadczy o tym, że kiepsko z nim. W lidze oddał 30 strzałów z czego 17 było celnych - ustrzelił z tego dwa gole.
tak chcialem tylko zapytac... skad masz takie fajne statystyki, tez chceMentor pisze:Jego bezpośrednim rywalem o miejsce w składzie jest Pedro. Gra Hiszpana zazwyczaj nie robi wielkiego wrażenia, ale jest efektywna. Pedro uderzał w lidze 24 razy z czego 13 strzałów było celnych i aż 7 zakończyło się golem. Ogólnie ustrzelił już 16 bramek a to już całkiem ładna liczba. Poza strzelał już naprawdę ważne gole więc IMO jak najbardziej zasłużył na grę z Arsenalem od pierwszych minut. Niemniej jeżeli zagra Titi to nie będę ani specjalnie zaskoczony ani nawet rozczarowany. Nie sądzę, aby kwestia 'Henry czy Pedro na Arsenal' miała się okazać decydująca.
jezeli o mnie chodzi to wole zlatana niz eto'o. jestem przekonany, ze, jak teraz moze zawodzi troche, tak w perspektywie czasu okaze sie swietnym zakupem. przede wszystkim dodaje asysty i kreatywnosc, czego eto'o nie dawal. poza tym, eto'o byl problemowy, malo inteligentny, ze tak to ujme, humorzasty i zbyt ambitny. tak, za duza ambicja moze byc problemem. za duze ego.Mentor pisze:Zlatan miał bardzo dobry start, ale potem coś się popsuło. Teraz z meczu na mecz wygląda coraz lepiej i ja jestem optymistą. W jego przypadku jednak na oceny rzutuje często cena oraz fakt zastąpienia Samuela Eto'o, który był generalnie bardzo lubiany. Nie wszyscy dobrze sobie radzą z odejściem Kameruńczyka.
a cena rzutuje, nie da sie ukryc. jestem dla niego wymagajacy, bo wiem, ze stac go na wiecej.
najbardziej bym sie ucieszyl z villi przed sezonem. nie wiem czy wyjecie go z valencji bylo awykonalne za taka cene jaka zaplacili za zlatana. do barcelony tez nie pasuje kazdy napastnik. nadawalby sie jeszcze oprocz tej dwojki torres.
nie ma co plakac, mamy switnego napastnika. uwazam, ze sportowo zyskalismy zamieniajac eto'o na niego