Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 29 mar 2010, 8:10

Mentor pisze:Wspominam o tym ponieważ doszły mnie słuchy, że Arjen znowu urwał sobie nogę i nie wiadomo czy będzie mógł zagrać przeciwko MU. Prawda to? :]
Nie urwał na szczęście, ale faktem jest, że pewnie nie zagra. No ale cóż, skoro wystawia się gracza z drobnym urazem, w dodatku po tym jak zagrał fenomalne 115 min. 3 dni wcześniej, bez żadnego oszczędzania się, to trochę trudno się dziwić...
Akarin pisze:Szanse, że zagra są 50:50. Znając van Gaala ryzykować nie bedzie.
Nawet nie ma sensu, żeby Arjen grał w 1 meczu przeciwko MU. Dużo ważniejsza jest dla nas teraz gra w BL, LM możemy sobie odpuścić, i tak to Manchester jest faworytem.
Akarin pisze:Najważniejsze, żeby Klose nie grał w pierwszym składzie.
Jak jeszcze raz zobaczę, ze van Gaal zamiast cienkiego Klose zmienia świetnego Olicia, to stwierdzę, że chyba Holender nie chce zdobyć Mistrzostwa Niemiec. Z Oliciem w składzie nie przegralibyśmy sobotniego meczu :!: Ale Klose wyjdzie raczej w podstawowym składzie, nie sądzę, żeby van Gaal wstawił od razu Gomeza, jak ten wraca po kontuzji.
Akarin pisze: No i zobaczymy kogo za zawieszonego Schweiniego wystawi Holender. Czuję Prancjica a to bedzie samobójstwo.
Zgadzam się. Nie wiem, czy najlepszym wariantem, jeśli van Gaal nie ufa Tymoszczukowi, nie byłby Demichelis w roli DM-a. Tym bardziej, że po kontuzji nie można oczekiwać, że będzie w formie pozwalającej zatrzymać Rooneya. Pytanie, kto będzie w stanie to zrobić :?
Akarin pisze:Ribery moze zagra od początku, ale jeśli u niego z zaangażowaniem będzie tak jak ostatnio było to można powiedzieć, że nie ma sie czego obawiać.
Zaangażowanie zaangażowaniem, ale wydaje mi się, że Ribery po prostu szuka formy. Trudno spodziewać się, że będzie grał super po tym jak co chwila nękają go jakieś urazy. Co oczywiście nie napawa optymizmem przed wtorkiem.
Akarin pisze:Zwycięstwo Schalke przekreśla niemal nasze szanse na mistrza.
Spokojnie, wszystko jeszcze w nogach naszych piłkarzy :wink: Trzeba tylko pokazać charakter Bayernu i wygrać pozostałe 6 spotkań w BL. Nieważne czy przeciwko Schalke, Leverkusen czy też Hertcie lub Bochum, po prostu trzeba to zrobić i kropka. Ja wciąż wierzę w mistrzostwo Niemiec 8)

Wróć do „Niemcy”