jak dla mnie na to pytanie bedzie mozna odpowiedziec po maju. Arsenal pomimo wszystko to bardzo wyrownana druzyna i brakuje im takiego zawodnika jak Henry ktory potrafil robc roznice. Widac to po wynikach jakie Arsenal osiaga z najlepszymi.Sporo się zmieniło przez te cztery lata. Mam z tej okazji takie pytanie do kibiców Arsenalu. Który zespół (tamten z finału czy dzisiejszy) uważacie za silniejszy?
Co do srodowego meczu to bardziej zyje GD niz tym cwiercfinalem ale rok temu tez tak bylo z CFC. Mam nadzieje ze zagramy skutecznie z przodu i bedziemy mieli zaliczke bramkowa przed rewanzem. Abidal wraca ale predzej na Madryt. Mysle ze zagramy w ustawieniu Ales-Puyol-Pikus(Gabi)-Max. Chyba najbardziej optymalne ustawienie w defensywie. Dobrze ze Xavi wraca bo nawet on w slabszej fornie daje nam wiecej niz Yaya i Keita czy Iniesta. Ponadto zaczynamy dmuchcac na kontuzje bo w tym momencie sa one najgorszym co moze sie nam przydarzyc. Jakos co tydzien ktos doznaje drobnych urazow wiec nie jest to dobry oman.