Nie jest to dla mnie wyznacznikiem. I mam wrażenie, że nie wiesz dlaczego tak napisałem. Napisano, że "bo pewnie nie ma miejsca w pace" ale "pewnie" to żaden wyznacznik jak nie zna się toku procesu.Bienias pisze:To jest wyznacznik dla ciebie..inny? Powodzenia
NIE BYLI członkami Lecha. I nie może być ciekawe "coś" co nie miało miejsca.Bienias pisze:bo byli i nic a merytorycznie cos. Ciekawe musza byc ich daty odejscia.
Po drugie i tu przeczytajcie ze zrozumieniem: nawet GDYBY byli to co? To jest stowarzyszenie najzyklejsze w świecie, tak samo Twoja zajebista Barcelona, której fanatycznym fanatykiem
Policja ma prawo zobaczyć, kto był, jest członkiem WL. Rzecznik policji powiedział, że nie prawdą jest aby tych 16 zatrzymanych było kiedykolwiek członkami WL.Bienias pisze:Policja twierdzi...
hahaha co jest faktem a co nie TY nie wiesz. Bo nie znasz realiów.Bienias pisze:Wywiad jest mocny i zawiera duzo faktow
Jak jest na Bułgarskiej? Najbezpieczniej w Polsce! Ale niekórych to boli. Aha i jeszcze jedno... "nieformalny pakt" ahaha ani nie można tego udowodnić ani potwierdzić ahaaaha. Dobre. Klub powinien tu zareagować. Dlaczego? BO TO OCHRONA jest wynajęta przez klub aby pilnować porządku matoły!
Kto porusza to porusza.Bienias pisze: poruszacie jakies bzdety typu fotki jak na NK.
Niektórym nie przemówisz Cloner. Przecież "napisali"...cloner pisze:Bo artykuły z gw o kibicach są tak samo wiarygodne jak z faktu o transferach.
Abyś wiedział, że jest tam wiele głupot. Już pisałem ale jak można udawać ślepego to czemu nie.Wilmore pisze: Bo wywiad z funkcjonariuszem CBŚ potwierdzony przez jego zwierzchników jest kompletnie niewiarygodny.
O co Ci kór****a człowieku chodzi? Czy ty wiesz co piszesz? Ci, którzy z WL go znają a jest ich bardzo dużo wcale się od niego nie odcinają. Ale jest to do cholery ich prywatna sprawa, bo do cholery są to problemy osobiste a nie klubowe! Kurde czy tak trudno oddzielic te dwie sprawy?Wilmore pisze: Dokładnie to samo podejście, co przy kwestiach licencyjnych - jak jest dobrze, to najlepsi kibice w Polsce, jak jest źle, to ten facet nigdy nie miał nic wspólnego z WL i odcinamy się od niego.
Wejdz na forum WL i poczytaj trochę bo piszesz takie pierdoły bez pokrycia, że szok!!!!!!!!Wilmore pisze:Jak to ma się do słów człowieka z WL, który stwierdził, że się znajomych i kumpli nie opuszcza w potrzebie?
A ja widziiałem jak kibic Olympiakosu pali trawke. I jeszcze może nią handluje?Wilmore pisze:to ja dziękuję za takich "najlepszych kibiców w Polsce".