Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2330
Kontakt:

Re: 1/4: Arsenal - Barca (31 III - 6 IV)

Post autor: Magnum » 30 mar 2010, 21:49

Wydaje mi się, że.. Cesc nie zagra. Moim zdaniem wybiegniemy w takim składzie:

Obrazek

Powody? Cóż, jeśli Wenger nie kłamie (a co do tego pewności nie ma), to Fabregas jest w kiepskim stanie i jeśli wybiegnie to tylko sobie i nam zaszkodzi.. w takiej sytuacji Nasri powinien dać radę, on na tej pozycji dobrze gra. Oczywiście mam nadzieję, że Cesc siedzi w Londynie popija koktajl i się śmieje z tej zasłony dymnej i jutro będzie na 100% gotowy :P ale wydaje mi się, że to nie jest wcale powiedziane. Jeśli Cesc zagra, zgadzam się ze składem Fieldy'ego.. Nasri tam gdzie Rosa i Fab tam gdzie Nasri.

Czas na końcowe już przedmeczowe refleksje. Czego się obawiam? Obawiam się, że Almunia zagra tak jak z City i gdy wejdę do domu (a zawsze na LM wchodze na 4-5 minutę) to będzie 0-1 :lol: to będzie po prostu katastrofa i z tego się chyba nie podniesiemy. Trzeba grać odważnie ale bronić tyłów, bo jak tego zabraknie, to będzie klops taki jak wszystkie mecze z Chelsea i Man Utd w tym sezonie.

Mam nadzieję, że Gallas będzie gotowy do gry na 100% bo pamiętamy jak Clichy wracal i wcale nie wygladalo to najlepiej. Boss jednak (mam nadzieje) wie, co robi.

Poza tym Song będzie ważny na DM, Diaby będzie go wspomagać a Nasri będzie typowym playmakerem. Arshavin mam nadzieję zaliczy jakieś sztuczki i coś tam wsadzi. Ważne będzie żeby testować Valdesa, bo on najlepszym bramkarzem nie jest. Za mało próbujemy strzałów z daleka (oprócz rzutów wolnych), to będzie istotne. Poza tym liczę, że Clichy dotrzyma formy, Thomas Vermaelen jest w świetnej dysposyzji i o niego się nie martwie. Bendtner jak to Bendtner, nie mamy nic lepszego, może będzie miał mecz życia :P chociaż to chyba było z Porto :lol: To chyba tyle. Pewnie jutro przed meczem i tak coś naskrobie, szczególnie jak wyjdą składy, ale to na spokojnie przemyślenia ostatnie.

Wróć do „Puchary Europejskie”