Re: Bayern Monachium - Manchester United (1/4 LM 2009/2010)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium - Manchester United (1/4 LM 2009/2010)

Post autor: Metal » 30 mar 2010, 23:02

Już wiem czemu stadion ManU to Teatr Marzeń, naprawdę macie genialnych aktorów - Nani to musiał skończyć jakąś szkołę filmową, a tak na poważnie takie coś powinno się karać i to nie tylko pieniężnie, ale i 2/3 spotkania w lidze mistrzów i by się oduczył. On wymusił dzisiaj z 5-7 fauli, Ribery ładnie miesza w polu karnym, ten się potyka i faul... naprawdę strasznie irytujące, widać że Cristiano go wiele nauczył, jak to komentator n-ki powiedział.

Bayern był lepszy i mogli dziś praktycznie rozstrzygnąć losy dwumeczu, ale Edwin van der Saar, to jest geniusz - wspinam się i wiem jak ciężko przy tak wysoko osadzonym środku ciężkości mieć taką sprawność, i do tego w takim wieku - wiadomo stary nie jest, ale refleksem przebija 99% młodych bramkarzy. Co do Rooneya, życzę mu kontuzji - nie jest to złośliwość, zawsze mu tego życzyłem, po prostu go nie lubię.

Rewanż będzie ciekawy - wróci Robben, który kontuzji nie ma, ale przemęczone mięśnie i decyzja o tym, że nie zagra była trafna, po co ryzykować, niech nawet w lidze odpocznie. Do tego Bastian - gdyby tylko ta obrona była lepsza Bayern mógłby naprawdę mieszać jeszcze bardziej, buduje tu się świetny team - a do tego wróci Kroos, nawet jak Ribery odejdzie to co z tego, w samej Bundeslidze jest trzech graczy, którzy zastąpią go godnie.

Wróć do „Puchary Europejskie”