Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 31 mar 2010, 0:08

Wszystko co należy do agory bedzie po Lechu i jego kibicach dalej jeździć. Natomiast inne, media radia tę decyzje klubu przyjęły bardzo optymistycznie. Przykro mi wimorku ale fakty są Ci zupełnie nie znane ale upieraj się, że "media przecież tak napisały". Za komuny "też tak pisały". Jednak, że uwielbiam jak onetowe osoby, "fanatycy" ( :lol: ) potężnych klubów Europy, którzy na mecze nie chodzą, tym bardziej w Polsce, a już nie mówię o Poznaniu, o który się rozchodzi, wiedzą lepiej od klubu i jego fanatykach, kibicach czy po poznańsku - kiboli.
Wilmore pisze:aferze z Reissem
Afera co nie miara, tylko powiedz mi miszczu co mu udowodniono... albo jakie miał zarzuty.

Po drugie napinaczu są pewne procesy z Wybiórczą ale co ty możesz o tym wiedzieć.

Czytałeś dzisiejszy artykuł "kibolski klub sportowy - Lech" ? Przyznasz, że cytaty z forum są mega dobre ? :rotfl: tym bardziej, że wyrwane z kontekstu, niektóre z 2005 roku a ponad to, osoba myśląca domyśli się, ze nie ma w nich nic złego. Ale takich ludzi co raz mniej. A szkoda.
Wilmore pisze:O kurde, zostałem całą gazetą?
Nawet nie wiesz jak cie pochneła :lol:
PS: koleny post zacznik też od:
Wilmore pisze:To jest naprawdę smutne
E: przygotuj się wilmore na jutrzejszy artykuł GW pod tytułem Lech wybrał kiboli. ahahaa

GW szykanując nas, kibiców Lecha Poznań chciała skłócić nas z klubem. Klyb KKS pokazał lojalność do najlpeszych kibiców w Polsce i w końcu po wielu szykanujących artykułach, które niszczą wizerunek klubu zerwały umowe. To tylko wnerwiło GW! hahaa

Wróć do „Polska”