Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Martin Pellegrino » 02 kwie 2010, 7:29

kubaokocim pisze:Cieszy forma Milito. Do tej pory twierdze, że jest to nasz najlepszy transfer w ostatnich kilku latach. A to jego dopiero pierwszy sezon w Interze. Szkoda, że Etoo jeszcze się do włoskiej ligi nie przystosował, ale myślę, że w następnym sezonie będzie już tylko lepiej. Jak na debiutancki sezon jest ok. Ja licze na E2 najbardziej w LM, chce żeby tam błysnął i może posłał Barce do domu w 1/2 LM :)
Ja uważam, że Mou popełnia błąd stawiając E2 na skrzydle, chociaż z drugiej strony rozumiem, że w końcu ma jako takich zawodników do swojej ulubionej formacji 4-3-3 i ktoś z dwójki E2 - Milito musi grać na skrzydle. Kameruńczyk grający na szpicy dałby nam o wiele więcej co pokazał chociażby mecz z Livorno, gdzie był aktywny i strzelił dwie bramki. Niestety Eto'o jest zawodnikiem, na którego trzeba grać i mimo wielkiej ambicji i waleczności, którą pokazuje niemalże w każdym meczu widać, że nie wszystko mu wychodzi jeśli chodzi o stwarzanie sytuacji partnerom.

Pojawiły się kolejne plotki transferowe. Podobno z jednego nierealnego zawodnika przerzuciliśmy się na drugiego, a mianowicie z Fabregasa na Gerrarda :roll: Bardziej prawdopodobna jest wymiana portugalska Quaresma - Miguel Veloso. W sumie to kolejny bardziej defensywny pomocnik, ale rozumiem, że zaczęliśmy szukać następcy dla Muntariego 8)

Wróć do „Włochy”