Nie znalazłem tematu tego bukmachera, a zakładam go gdyż chciałem zdecydowanie odradzić.
To, że bukmacherzy w trakcie spotkań live "kręcą" kursami (zawodnik x wygrał gema, a przypisuje się go zawodnikowi y by za chwilę poprawić celowe (?) wprowadzenie w błąd a co za tym idzie zwiększać/zmniejszać kurs) to wiemy. Natomiast to co robi Bwin zakrwawa o pomstę do nieba. Ci ludzie kręcą na potęgę w dodatku nie potrafią się do tego przyznać !
Ostatnio obstawiałem spotkanie tenisa pomiędzy Minarem a Junaidem. Postawiłem na Minara że wygra 5 i 6 gema (mecz leciał na video Bwinu). I faktycznie wygrał tyle, że na tablicy Bwin było 3-3 (mimo że powinno 4-2). Ok myślę że to kolejna "gra" buka i zaraz naprawi błąd. Wynik faktycznie się zmienił (później było jeszcze 5-2) ale kupon został zaliczony jako przegrany ! Nawiązałem kontakt e-mail i goście dalej obstają, że każdy z zawodników wygrał wówczas po gemie !
Co ciekawe znalazłem też link w internecie. Tu faktycznie sprawa też nie przedstawia się jasno (chodzi o 2 seta) ....
http://www.tennisbetsite.com/index.php? ... &Itemid=29
bo po 6 gemie mamy faktycznie wynik 3-3 (tak jak twierdzi Bwin). Tyle tylko że już w 7 jest wynik 5-2 dla Minara czyli mój zawodnik nie mógł przegrać jednego z gemów "5,6" !
Ostatecznie set kończy się wynikiem 6-3 w których Junaid wygrywał gemy 2,4 i 8
Zobaczymy jak sprawa się zakończy.