miguel indurain pisze:bienias musisz zrozumiec ze sa przepisy dla wszystkich i przepisy dla madrytu.
Przepisy zostały też pokazane wcześniej przez arka. Pokazujące, że po zagraniu ręką we własnym polu karnym można nie dać kartki, dać żółtą lub czerwoną w zależności od okoliczności i zostało już napisane dlaczego to zagranie kwalifikowało się do kartki żółtej. Podobnie sytuację zinterpretowała Marca oceniając sędziego. Lepiej jednak pisać Moggi ha ha ha i my wiemy lepiej.Bienias pisze:Zagral pilke w polu karnym celowo! Dodatkowo wrzutka mogla przyniesc bramke. Miguel dal wam przepis a wy dalej swoje.
Gdzie ty tu widzisz napinkę? Napisałem wielu, wśród nich jest między innymi niejaki rkoeman dodający też coś o białych myszkach i różowych słoniach. Nie użyłem natomiast ani określenia większość (byłoby to ryzykowne, bo nie liczyłem procentu) ani wszyscy. Może jednak trudno ci wyłapać różnicę. Kolejny już raz.miguel indurain pisze:mysle ze wiekszosc kibicow barcy uwaza ze karny byl bezdyskusyjny, jak i czerwona karta ), wiec twoja napinka jest mocno zabawna.
Jacy my? Jacy wy?miguel indurain pisze:wlasnie taka jest miedzy nami roznica, my umiemy przyznac racje - a wy -nigdy.