Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Re: Pewniak dnia

Post autor: Darkman1948 » 03 kwie 2010, 13:57

#2 St. Etienne - Le Mans (+1) 1 3,30

Gospodarze jeśli wygrają ten mecz to znacznie zwiększą szanse na utrzymanie. Na własnym stadionie grają dobrze- wygrali z Montpellier, zremisowali m. in. z Lille, Rennes i Marsylią czyli drużynami dużo silniejszymi. Le Mans na wyjazdach gra najgorzej w Ligue 1. Jedno zwycięstwo, jeden remis i aż 12 porażek mówią wszystko. Historia spotkań też przemawia za gospodarzami-na ostatnie 8 meczów tych drużyn w St. Etienne, gospodarze wygrywali pięciokrotnie i trzy razy padł remis. Mam nadzieję, że dziś wieczorem drużyna St. Etienne nie będzie miała najmniejszych problemów z pokazaniem swej wyższości i spokojnie wygra minimum dwiema bramkami.

#3 Portsmouth-Blackburn 2 2,00 pewniak -2,00 * 2 = 4,00

Bardzo promocyjny kurs na gości w tym meczu według mnie. Portsmouth to obecnie najsłabsza drużyna ligi-z ostatnich 10 spotkań przegrali 7, zremisowali 1 i wygrali 2. Ale na ten mecz mają bardzo przetrzebiony skład. Nie zagrają z różnych powodów: James, Rocha, Smith, Utaka, Belhadj, Ben Haim, Boateng, Diop, Yebda, Webber, Dindane, Hreidarsson, Wilson. Blackburn może na wyjazdach nie gra najlepiej ale na ten mecz jadą praktycznie w najsilniejszym składzie. W ostatnich 5 meczach między tymi zespołami 4 razy wygrywali właśnie gracze z Blackburn i myślę, że dziś też nie będą mieli problemów z wygraną.

Wróć do „Bukmacherka”