Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 03 kwie 2010, 14:16

Dean jest ślepy :?: Nie on jest tylko z Liverpoolu :roll: Chelsea nas rozwala idealnie w pomocy, mam nadzieję że Owen szybko dojdzie do dobrej dyspozycji bo poza Fletcherem który gra na jakimś przyzwoitym poziomie to w środku nie ma dosłownie nikogo ... :roll: Skrzydła nie istnieją za bardzo ale wszystko co stworzyliśmy to jednak bokami. Berba gra tak jak się obawiałem czyli dośc schowany nie daje nic za bardzo drużynie i nie daje miejsca Parkowi i Valenci za bardzo aby Ci mogli jakoś zagra z nim kombinacyjnie.

PS. Cole :O :!:

EDYTA :

Chelsea gra tak jak chce. Chcą atakowac - atakują, chcą odpocząc - mądrze się bronią i tak to wygląda na razie. Widac jak dużo w ataku nam daje Roo, bez niego praktycznie w ofensywie nie istniejemy ,a jak już coś stworzymy to bigos i tyle na temat. Park jak jedyny cos tam próbuje ale chyba tylko on. Valencia z Berbą dośc statycznie i ani jeden ani drugi nie robi zbyt dużego zamętu w obronie The Blues. A do tego ta zmarnowana sytuacja Bułgara w 43 minucie [']. Po mojemu: Nani za Valencię i Carrick za Rudego - inaczej możemy kończyc w dziesiątkę.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 14:37 przez majer13, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”