Wierzysz, że Toure zagra w GD kosztem Sergio. Ja tego nie widzę.Mentor pisze:Secundo - MarquezBynajmniej nie mam zamiaru rozpaczać z tego powodu bo już pisałem, że inne opcje nie wydają mi się być lepsze, ale ciekaw jestem czy to oznacza, że Toure po prostu ma drobny problem z kostką i dmuchają na zimne przed GD
Wiadomo czego się jutro można spodziewać, Marquez ten sezon ma słaby, głownie przez urazy, które nie pozwoliły mu regularnie grać. Ostatni u Ryja miał podobny, później do pewnego momentu zdrowie mu dopisywało i u Pepa wraz z Carlesem stworzył taki duet, że nikt nawet nie myślał, że Pique będzie taki kozak za kilka miesięcy i to on będzie grał z Tarzanem. Jeśli Barca zagra tak jak grała przez większość czasu w Londynie to za dużo do pracy z Milito może nie mieć. Liczę, ze to Dani i Eric wybiją jakiekolwiek atuty Arsenalu jutro.
Co do Toure to ja ostatnio do niego nie mam zastrzeżeń, początku sezonu nie miał wybitnego, później kontuzja przed bardzo ważnymi spotkaniami w 2009, później PNA i trochę zatracił swoją pozycję, choć i tak jestem zadania, że Sergio gra za dużo kosztem Toure.