Kompletnie mnie ten argument nie przekonuje . To samo z ta wiekszoscia - wiekszosc fanow , dziennikarzy sportowych widzi Jacka w pomocy . Zreszta sam zawodnik przyznaje ze lepiej czuje sie w bardziej ofensywnej roli.Proces nauki. Tak samo jak z Welbeckiem, czy Walcotem na skrzydle. Wydaje mi sie, ze mozna wierzyc trenerowi, kto ma go na codzien, a ten twierdzi, ze wielka przyszlosc tego zawodnika czeka na srodku defensywy.
Jezeli juz kupowac jakiegos zawodnika na ta pozycje to world class albo zawodnika z potencjalem na ten world class . Do tego drugiego idealnie pasuje Rodwell
To dziwne bo chlopak naprawde duzo w tej Francji nie gral . A jak gral to ludzie sie nim zachwycali . Nie na darmo przylgnela do niego metka najbardziej utalentowanego skrzydlowego mlodego pokolenia.Gra¬ w lidze francuskiej, ale z nie najlepszym skutkiem. Zapewne gdybysmy wypozyczyli takiego Cleverley'a do Francji i gralby tam jak Obertan to by OT juz nie zobaczyl. Nie przekreslam defeinitywnie jego szans, ale nie lubie takiej polityki. Zdecydowanie bardziej wole - kupuj mniej, ale lepszej jakosci. Reszte uzupelnij swoja mlodzieza.
Moze nie jest wybitny ale kto wie czy nie bedzie. Uwazasz ze Fergie + siatka scoutow popelnila blad sprowadzajac pierwszego lepszego murzyna z Norwegii ?A Diouf to jakis wybitny talent? W Norwegii nie robil zadnej oszalamiajacej kariery. Campbell zrobil w powaznej pilce duzo wiecej, a podziekowalismy mu a rzecz zawodnika, ktory zapewne skonczy jak Manucho.
Roznica jest taka ze Oszej gral tam z braku laku . Dla Ryana skrzydlo to naturalna pozycja i z tego co widac tam rowniez widnieje w planach SAFa.Tak samo jak O'Shea kiedys na Dm. Nie oznacza to jednak, ze tego nie powinnismy zmienic.
Jesli chodzi o Owena poczekalbym co pokaze w grach przedsezonowych . Jezeli chodzi o Andego ... no coz . Skoro juz go mamy , duzo za niego wydalismy , dalbym mu jescze szanse . A noz wystrzeli jak Nani ?Ja nie widzie na Andiego choc nie wiadomo co z OwenemH.Kanarek nie robi postepow,dodatkowo ten wyjazd bez zezwolenia klubu.
Co do transferow zgadzam sie co do napastnika , jednak mysle ze dalej bedziemy sie meczyc z Owenem.