Jeszcze się nie nauczyłeś, że jak ktoś nie pada na kolana przed Barca, nie onanizuje się podczas jej meczów, to jest zaślepiony i nie zna się na piłce?Do mnie piszesz ? Bo jeśli tak to chyba nie czytasz tego co pisałem. W każdym poście zaznaczyłem, ze Barca była lepsza, co jeszcze napisać, zeby przekonać kibiców Barcy, ze wcale nie uważam, że przez "spalonego" Nicklasa Arsenal odpadł ? A że o tym pisze ? O tym, ze Barca była o kilka klas lepsza napiszecie wy
Że co?Arsenal zdobył gola po faulu na Milito
Jeśli chodzi o kartkę dla Denilsona. To Fieldy Nani w spotkaniu na Villa Park też trafił w piłkę, a dostał czerwień i wyleciał. Denilson wszedł dwoma wyprostowanymi nogami, to jest niebezpieczna gra i sędzia musiał przerwać grę.
Ktoś tam wspominał również o jakiś kartkach dla zawodników Arsenalu, a już nie wspomina o faulu Busquetsa na Walcotcie, gdy ewidentnie należała mu się kartka. Anglik pobiegł by z groźna kontrą, to był faul taktyczny.
Co do reszty to rzecz jasna. Barca był zespołem ewidentnie lepszym. Zasłużenie awansowała. Co nie zmienia faktu, że sędzia dał dupy z tym spalonym. W zeszłym tygodniu Barca też zasługiwała na wygraną 7-2, a skończyło się remisem. To jest piłka tutaj jedna sekunda może zmienić wszystko. Bendtner może by strzelił, może by nie strzelił. Byłoby 1-2 i może by się skończyło 10-2, a może 2-2? Cholera wie. Barca jest na tyle świetnym zespołem, że sędzia naprawdę nie musi jej pomagać. Oczywiście tutaj sytuacja nie jest tak jasna jak rok temu, gdzie bez pomocy sędziego Barca by dalej nie awansował, tutaj zapewne byłoby inaczej. Ale takie błędy trzeba piętnować.
PS. Strasznie widzę co poniektórych bolała dominacja Premiership w ostatnich latach