Dobra , ochlanalem .
Napinacz z Turynu niech dalej zyje w swoim swiecie , dla mnie Rafael nie powinien wyleciec z boiska. Zwazywszy na range spotkania takich decyzji jak sedzia nie powinno sie podejmowac - raz nie odgwizdany faul na Rafaelu + kartka za jego "rewanz" , potem do pakietu 2gi zolty kartonik za 2gi faul. Moze i faul taktyczny , ale gdyby sedzia mu darowal majac na uwadze jego blad w 1 czesci nic by sie nie stalo .
Zostalismy zawodowo wydymani przez klub ktory mial byc rozjebany w pyl w tym cwiercfinale. FCB mial duzo szczescia . Nam tego brakowalo . Dla mnie to taki rewanz za 99' , wtedy fortuna byla po naszej stronie .
Nie chce nikogo gloryfikowac , jednak dwa nazwiska rzucaja sie na 1szy plan - Nani i Olic. Ten pierwszy powoli usuwa z siebie łatke gracza z kiepskimi umiejetnosciami i forma. Ten drugi po raz kolejny utwierdza mnie ze beda z niego ludzie i pojdzie troszke wyzej niz FCB .
Trudno sie mowi i zyje sie dalej . Zjebalismy w LM , gonimy lidera w Premiership , ale nalezy byc dobrej mysli .
PS. Gratuluje Barcelonie historycznego obronienia tytulu najlepszej druzyny w Europie.